Lasă­-te inspirat!

Daca doresti sa reamenajezi un spatiu din locuinta sau daca iti doresti sa definesti un nou concept interiorului casei tale la Ador Mobila gasesti tot ce ai nevoie.

Poti sa-ti creezi spatiul ideal respectand bugetul stabilit, limita de timp si stilul mult visat avand asistenta pe tot parcursul derularii proiectului.

Ador Mobila se diferentiaza de alti producatori de pe piata din Romania, prin faptul ca ofera servicii de design si productie pentru aproape orice solicitare, respectand cu strictete termenele si specificatiile tehnice agreate.

Idei complete pentru un interior armonios, proiectare detaliata in 2D si 3D, posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de materiale si accesorii combinata cu asistenta profesionala iti creaza confortul de a-ti da frau imaginatiei.

Ne-ar face o deosebita placere sa te avem ca si client.

Printre clientii nostrii:

  • Real Hypermarket Romania
  • Falcon Electronics
  • Sediu Gradinite
  • Mobilare completa cladire birouri
  • Kronospan Romania
  • Mobilare institutii publice
  • Persoane fizice din Brasov si din tara

Lucrările noastre au apărut în revistele Igloo, Zepelin și Casa și Grădina

Ador Mobila Brasov proiectare si design

Doriana Moldovan

Ador Mobila este o firmă coordonată de Doriana Moldovan, o tanără designer de produs, absolventă a Universității Plymouth UK și a Universității Transilvania Brașov, ce a prezentat o parte din conceptele sale în cadrul Expoziției New Designers din Londra.

Experiența acumulată peste hotare au propulsat-o pe piața din România coordonând de la proiecte de echipare cu mobilier și standuri expoziționale a unui lanț important de  hipermarketuri din România până la proiecte conceptuale de amenajare a showroom-urilor fabricii Kronospan România.

Ador Mobila mobilier la comanda Brasov proiectare

Camelia Florentina Ghenov

Absolventă a Colegiului de Arhitectură și Sistematizare cu experiență acumulată în domeniul proiectării de construcții civile 2D și 3D de peste 8 ani. Proiectele de amenajare interioară și mobilare eficientă sunt cele două ramuri pe care a pus accent pe parcursul anilor.

„Conceptele de amenajare interioară reflectă o imagine fidelă a nevoilor fiecărui client.”

Ador Mobila mobilier la comanda Brasov

Vladut Ruginosu

Inginer diplomat, absolvent al facultătii de Industria Lemnului din cadrul Universității Transilvania Brașov, masterand in Eco- design de Mobilier si Restaurare in cadrul aceleasi universitati, pasionat de designul de mobilier.

„Atentia la detalii si perseverenta sunt atuurile mele”

Ador Mobila mobilier la comanda Brasov

Monica Ivan

Avand ca piatra de temelie studii economico-juridice si o cariera de 12 ani in Design Graphic si Marketing, cu credinta ferma ca produsele si serviciile care merita promovate de un marketer trebuie mai intai sa fie pe lista lui personala de preferinte.

„Noi suntem o echipa unita, impartasim aceleasi valori si avem cunostiintele necesare pentru a transforma orice dorinta in realitate palpabila.”