Echipa

Lasă­-te inspirat!

Daca doresti sa reamenajezi un spatiu din locuinta sau daca iti doresti sa definesti un nou concept interiorului casei tale la Ador Mobila gasesti tot ce ai nevoie.

Poti sa-ti creezi spatiul ideal respectand bugetul stabilit, limita de timp si stilul mult visat avand asistenta pe tot parcursul derularii proiectului.

Ador Mobila se diferentiaza de alti producatori de pe piata din Romania, prin faptul ca ofera servicii de design si productie pentru aproape orice solicitare, respectand cu strictete termenele si specificatiile tehnice agreate.

Idei complete pentru un interior armonios, proiectare detaliata in 2D si 3D, posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de materiale si accesorii combinata cu asistenta profesionala iti creaza confortul de a-ti da frau imaginatiei.

Ne-ar face o deosebita placere sa te avem ca si client.

Printre clientii nostrii:

  • Real Hypermarket Romania
  • Falcon Electronics
  • Sediu Gradinite
  • Mobilare completa cladire birouri
  • Kronospan Romania
  • Mobilare institutii publice
  • Persoane fizice din Brasov si din tara

Lucrările noastre au apărut în revistele Igloo, Zepelin și Casa și Grădina

Doriana-Moldovan

Doriana Moldovan

Ador Mobila este o firmă coordonată de Doriana Moldovan, o tanără designer de produs, absolventă a Universității Plymouth UK și a Universității Transilvania Brașov, ce a prezentat o parte din conceptele sale în cadrul Expoziției New Designers din Londra.

Experiența acumulată peste hotare au propulsat-o pe piața din România coordonând de la proiecte de echipare cu mobilier și standuri expoziționale a unui lanț important de  hipermarketuri din România până la proiecte conceptuale de amenajare a showroom-urilor fabricii Kronospan România.

Gabriela-Pisu

Gabriela Pisu

Absolventa de studii economice, cu o experienta de peste 15 ani, este un membru de baza al companiei ce reuseste, prin dedicare si pasiune, sa completeze echipa de trazniti pasionati ce aspira spre a devini lideri pe piata din Romania.

“Continua sa zambesti pentru ca este cel mai pretios aceesoriu pe care il avem”

Alex-Enache

Alexandru Enache

Inginer diplomat, absolvent al facultatii de Industria Lemnului din cadrul Universitatii Transilvania Brasov, cu o experienta de peste 10 ani in prelucrarea de material lemnos, experienta sustinuta prin pasiune si talent, organizeaza si planifica productia de mobilier la comanda.

“Rezultatul muncii noastre vorbeste pentru noi.”

Camelia-Ghenov

Camelia Florentina Ghenov

Absolventă a Colegiului de Arhitectură și Sistematizare cu experiență acumulată în domeniul proiectării de construcții civile 2D și 3D de peste 12 ani. Proiectele de amenajare interioară și mobilare eficientă sunt cele două ramuri pe care a pus accent pe parcursul anilor.

“Conceptele de amenajare interioară reflectă o imagine fidelă a nevoilor fiecărui client.”

George-Pop

George Pop

Inginer licentiat, absolvent al facultatii de Industria Lemnului din cadrul Universitatii Transilvania Brasov, masterand in Eco- design de Mobilier si Restaurare din cadrul aceleasi universitati, reuseste sa aduca in echipa idei noi si entuziasm.

“Pasiunea si perseverenta sustin o dezvoltare sanatoasa a spiritului.”

Vladut-Oancea

Vladut Oancea

Absolvent al Universitatii Transilvania, cu experienta de peste 8 ani in vanzari, aduce culoare si pasiune in echipa fiind intoteaduna atent ca nevoile clientilor nostrii sa fie atinse conform asteptarilor.

“Noi suntem aici sa va ajutam sa selectati ceea ce ati visat.”