Nume: Email:

 
Ador Mobila Brasov
Ador Perdele
       
 
 
 
 
 

‹ Perdele si draperii interioare - Ador Mobila Brasov ›

 
     
 
Perdele  
       
Ador Mobila Brasov Ador Mobila Brasov Ador Mobila Brasov Ador Mobila Brasov
 
Galeria Foto  
Perdele BrasovPerdele si draperii :

Perdelele si draperiile sunt piese foarte importante in amenajarea unei locuinte. Pe langa aspectul functional pe care il au, acela de a bloca patrunderea razelor solare si a caldurii in casa, perdelele si draperiile personalizeaza camera si ii ofera un look aparte. Exista diferente intre perdelele si draperiile de living, dormitor, bucatarie sau birou.

Perdele :

In ceea ce priveste livingul, opteaza pentru perdele si draperii din materiale de calitate. De regula, perdelele si draperiile pentru living sunt voluminoase si elegante. Desigur, este indicat sa tii cont de stilul de amenajare al camerei. O perdea satinata si o draperie din catifea, prinsa cu ciucuri, se potrivesc bine pentru un living spatios, cu mobila masiva si canapele voluminoase. Pentru un living contemporan, cu mobila moderna , cu linii simple, este bine sa optezi pentru o perdea si o draperie din materiale usoare, matase spre exemplu, ce vor oferi o nota de eleganta si vor spori luminozitatea incaperii.
     
 

Perdele Brasov Exista in in prezent pe piata decoratiunilor interioare o multime de tipuri si modele de perdele si draperii pentru cele mai rafinate gusturi. Perdelele si draperiile protejeaza de privirile indiscrete, mascheaza caloriferele si filtreaza lumina naturala, avand in acelasi timp un rol important in decorarea interiorului. Asa ca nu uita de valoarea lor estetica deoarece perdelele si draperiile pot fi simple sau duble, scurte sau lungi, uni sau multicolore, deci trebuie sa alegi varianta care se potriveste caminului tau.

1. Daca vrei sa maresti o fereastra prea mica tot ce trebuie sa faci este sa urci galeria cat mai aproape de tavan, lasand perdeaua sa coboare pana la podea si sa depaseasca lateral fereastra. Va lasa impresia ca fereastra se prelungeste.

2. Pentru a masca diferenta de latime intre doua ferestre, poti sa modifici usor centrarea barelor pentru a da iluzia unor ferestre similare.

3. La usile cu geam sau la usile-fereastra, draperiile si perdelele vor fi lungi, obligatoriu pana la podea sau chiar mai mult. Astfel, ele vor da o nota de eleganta aparte in special ferestrelor unei case vechi.

4. Perdelele scurte au adeseori un caracter rustic, de aceea sunt mai degraba potrivite caselor de vacanta, unde spatiul se stie ca este atat de generos. Perdelele si draperiile scurte trebuie sa cada pana la pervaz, fara a-l atinge, sau putin mai jos de acesta.

 
 
Perdele