Mobilier de bucatarie design clasic

Mobilierul de bucatarie cu fronturi din lemn masiv are un design ce nu isi piere farmecul.

Mobilier amenajare studio

Spatiile mici sunt o provocare dar rezultatul poate fi spectaculos! Noi, cei de la Ador Mobila, iubim provocarile! Fa o programare cu unul din designerii nostri!

Bucatarie moderna

O combinatie echilibrata de materiale si culori poate transforma bucataria ta in ceva cu totul special! Fa o programare la unul din designerii nostrii!

Bucatarie

Mobilier de bucatarie realizat la comanda pastrand o linie aerisita si echilibrata.

Bucatarie MDF vopsit

Combina materialele in stilul tau! Fiecare spatiu poate prinde forma la care ai visat.

Bucatarie

Mobilier de bucatarie realizat pe gustul tau! Poti sa schimbi culorile pozitia mobilierului sau materialele in timp real si poti alege exact nuanta pe care ti-o doresti.

Bucătărie

Bucataria este spatiul in care ai avea nevoie de o mana de ajutor inainte sa-l echipezi, pentru ca dupa, sa poti sa le arati celor dragi ceea ce poti.

Bucătărie din lemn masiv

Bucatarie clasica din lemn masiv realizata intr-un open space, concept ce inglobeaza elemental estetic cu cel functional.

Mobilier modern Bucatarie si zona Birou

In stilul tau putem crea combinatii de functiuni si linii de design! Tie ce stil ti se potriveste? Fa o programare cu unul din designerii nostrii!

Bucătărie dulap

Concept realizat de designer-ul Doriana Moldovan ce contureaza design-ul de bucatarie dedicat apartamentelor cu spatiu redus, hotelurilor ce ofera facilitati suplimentare clientilor, locuintelor in sistem bnb sau studentilor ce impart un spatiu comun cu zona de dormit.