Mobilier de bucatarie design clasic

Mobilierul de bucatarie cu fronturi din lemn masiv are un design ce nu isi piere farmecul.

Livrare 15 zile

In perioada 1 Mai - 30 Iunie bucatariile realizate pe comanda din urmatoarele materiale vor fi executate cu prioritate si livrate in termen de 15 zile lucratoare de la data lansarii comenzii: carcase PAL 18mm, cant ABS, fronturi PAL (orice finisaj), fronturi MDF laminat Perfect Gloss sau Perfect Matt, blat termorezistent (diverse finisaje), accesorii multiple (consulta designerul).

Mobilier amenajare studio

Spatiile mici sunt o provocare dar rezultatul poate fi spectaculos! Noi, cei de la Ador Mobila, iubim provocarile! Fa o programare cu unul din designerii nostri!

Bucatarie moderna

O combinatie echilibrata de materiale si culori poate transforma bucataria ta in ceva cu totul special! Fa o programare la unul din designerii nostrii!

Bucatarie

Mobilier de bucatarie realizat la comanda pastrand o linie aerisita si echilibrata.

Bucatarie MDF vopsit

Combina materialele in stilul tau! Fiecare spatiu poate prinde forma la care ai visat.

Bucatarie

Mobilier de bucatarie realizat pe gustul tau! Poti sa schimbi culorile pozitia mobilierului sau materialele in timp real si poti alege exact nuanta pe care ti-o doresti.

Bucătărie

Bucataria este spatiul in care ai avea nevoie de o mana de ajutor inainte sa-l echipezi, pentru ca dupa, sa poti sa le arati celor dragi ceea ce poti.

Bucătărie din lemn masiv

Bucatarie clasica din lemn masiv realizata intr-un open space, concept ce inglobeaza elemental estetic cu cel functional.

Mobilier modern Bucatarie si zona Birou

In stilul tau putem crea combinatii de functiuni si linii de design! Tie ce stil ti se potriveste? Fa o programare cu unul din designerii nostrii!