Accesorii mobilier

blum-logoMişcarea este fascinaţie

La Blum totul se învârte în jurul de mişcare. Soluţiile de feronerie transformă deschiderea şi închiderea mobilei într-o adevărată trăire şi sporesc confortul mişcării în toate spaţiile locuinţei, mai ales însă în bucătărie. Mai mult de 6.800 de angajaţi la nivel internaţional lucrează pentru a obţine mişcarea perfectă la sistemele de feronerie Blum.

Ne orientăm după utilizatorii de bucătării: obiectivul nostru este de a avea utilizatori de bucătării permanent mulţumiţi. De aceea, satisfacerea necesităţilor acestora reprezintă prioritatea noastră în tot ceea ce întreprindem.

Produsele Blum trebuie să stârnească entuziasmul – oricine are de-a face cu produse Blum, trebuie să aibă un sentiment de mulţumire.


haefele_logoFiind o companie germană, cu sediul în Nagold, Häfele este un partener recunoscut pentru industria mobilei, cea de prelucrare a lemnului, dealeri specialişti în feronerie, arhitecţii şi urbaniştii, dezvoltatorii şi investitori. Cu 10 birouri de vânzare răspândite în întreaga Germanie şi mai mult de 100 specialişti în domeniu, sunt întotdeauna alături de clienţii lor.

Häfele este una dintre principalele companii internaţionale din domeniul feroneriei. Feroneria este achiziţionată şi comercializată în întreaga lume. Gama de produse şi serviciile Häfele sunt adaptate fiecărei pieţe în funcţie de caracteristicile sale.