Electrocasnice

franke-logoFranke este o companie elvetiana cu 70 de subsidiare in 40 de tari la nivel global.

Sistemele de bucatarie includ toate echipamentele necesare unei bucatarii: chiuveta, baterie, plita, cuptor, hota, tocator de resturi, masina de spalat vase incorporabila, combina frigorifica, cuptor cu microunde, masina de cafea incorporabila, masina de spalat rufe incorporabila si alte accesorii.

Franke Romania detine si comercializeaza alte doua branduri ale Grupului Franke: Faber (hote) si Dominox (sisteme complete de bucatarie – plita, cuptor, hota, chiuveta si baterie).


Hotpoint-logoHotpoint face parte din grupul Indesit Company, alaturi de Ariston, detinand o oferta variata de produse electrocasnice (masini de spalat rufe, masini de spalat vase, uscatoare, aparate frigorifice, aragaze, cuptoare, plite, hote, chiuvete, bateri etc. ).

Aparatele Hotpoint sunt ergonomice, silentioase, intuitive si sigure, si ofera solutii inteligente si maximum de confort in fiecare incapere din locuinta.

Hotpoint-Ariston a imbunatatit experienta casnica a milioane de familii din intreaga Europa cu gama sa de produse de inalta tehnologie.


Bosch-brand„Prefer sa pierd bani, decit incredere”, spunea Robert Bosch, fondatorul companiei ce ii poarta numele.

In cei 125 de ani de existenta, compania Bosch a ramas fidela crezului sau, acela de a crea calitate vietii.

Astfel Bosch reprezinta atat un sinonim al calitatii, cat mai ales al increderii clientilor, pe care marca si-a cistigat-o si, cel mai important, si-a pastrat-o in timp.

Datorita implementarii consecvente a acestei filozofii, produsele ce poarta marca Bosch au reusit sa cistige increderea clientilor din toata lumea. Produsele electrocasnice Bosch sunt apreciate pentru pentru fiabilitatea lor si pentru inovatiile si solutiile practice pe care le ofera. Astfel Bosch nu reprezinta doar un sinonim al calitatii, ci mai ales al increderii clientilor, pe care marca si-a cistigat-o si – cel mai important – si-a pastrat-o in timp.

Vizitează bosch-home.ro


Logo_elica

Lider mondial in design prin manufacturarea unei game de hote pentru uz domestic, Elica reprezinta miscare si stabilitate, expertiza si curiozitate, revolutie si soliditate.

De cand a fost lansat brand-ul in anii 70,compania si-a cultivat principiile ce au deosebit-o ulterior ca un partener de incredere.

Dinamism, constanta si rafinament au fost intotdeauna motoarele din spatele schimbarii precum si cautarea ” Aerului Nou”, lucru ce a ghidat intotdeauna compania catre orizonturi neexplorate.