1

Lasă­-te inspirat!

Daca doresti sa reamenajezi un spatiu din locuinta sau daca iti doresti sa definesti un nou concept interiorului casei tale la Ador Mobila gasesti tot ce ai nevoie.

Poti sa-ti creezi spatiul ideal respectand bugetul stabilit, limita de timp si stilul mult visat avand asistenta pe tot parcursul derularii proiectului.

Ador Mobila se diferentiaza de alti producatori de pe piata din Romania, prin faptul ca ofera servicii de design si productie pentru aproape orice solicitare, respectand cu strictete termenele si specificatiile tehnice agreate.

Idei complete pentru un interior armonios, proiectare detaliata in 2D si 3D, posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de materiale si accesorii combinata cu asistenta profesionala iti creaza confortul de a-ti da frau imaginatiei.

Ne-ar face o deosebita placere sa te avem ca si client.

Printre clientii nostrii:

  • Real Hypermarket Romania
  • Falcon Electronics
  • Sediu Gradinite
  • Mobilare completa cladire birouri
  • Kronospan Romania
  • Mobilare institutii publice
 • Persoane fizice din Brasov si din tara

Lucrările noastre au apărut în revistele Igloo, Zepelin și Casa și Grădina

Doriana-Moldovan

Doriana Moldovan

Ador Mobila este o firmă coordonată de Doriana Moldovan, o tanără designer de produs, absolventă a Universității Plymouth UK și a Universității Transilvania Brașov, ce a prezentat o parte din conceptele sale în cadrul Expoziției New Designers din Londra.

Experiența acumulată peste hotare au propulsat-o pe piața din România coordonând de la proiecte de echipare cu mobilier și standuri expoziționale a unui lanț important de  hipermarketuri din România până la proiecte conceptuale de amenajare a showroom-urilor fabricii Kronospan România.

Marian (2)

Marian Moldovan

Economist licentiat, cu o experienta vasta in vanzari, dezvoltare si coordonare reuseste sa fructifice aptitudinile fiecarui membru al echipei noastre aducand plusul necesar unei dezvoltari solide a companiei.

“A excela nu este o exceptie ci un obicei”

Gabriela-Pisu

Gabriela Pisu

Absolventa de studii economice, cu o experienta de peste 15 ani, este un membru de baza al companiei ce reuseste, prin dedicare si pasiune, sa completeze echipa de trazniti pasionati ce aspira spre a devini lideri pe piata din Romania.

“Continua sa zambesti pentru ca este cel mai pretios aceesoriu pe care il avem”

Erika

Erika Sfintes

Experienta acumulta in proiectarea de mobilier, sustinuta de studiile din cadrul Facultatii de Industria Lemnului sunt cele doua elemente cheie ce ajuta in materializarea conceptele de mobilier prin tehnologie.

“Echipa ideala combina designul si ingineria tintind de fiecare data spre perfectiune”

Ador Mobila Bogdan Macelar m

Bogdan Macelar

Absolvent al Universitatii Transilvania, pasionat de designul de mobilier si prelucrarea lemnului, contureaza cu multa rabdare si implicare proiecte deosebite de mobilier personalizat.

“Facand parte dintr-o echipa dinamica si unita reusesti sa atingi intotdeauna ceea ce iti propui”

Camelia-Ghenov

Camelia Florentina Ghenov

Absolventă a Colegiului de Arhitectură și Sistematizare cu experiență acumulată în domeniul proiectării de construcții civile 2D și 3D de peste 12 ani. Proiectele de amenajare interioară și mobilare eficientă sunt cele două ramuri pe care a pus accent pe parcursul anilor.

“Conceptele de amenajare interioară reflectă o imagine fidelă a nevoilor fiecărui client.”

Alexandra

Alexandra Radulescu

Absolventa a Universitatii Transilvania Brasov, pasionata de design si inginerie, reuseste sa aduca in echipa idei noi si inovative cu mult entuziasm si implicare.

“Atentia la detaliu poate face diferenta intre un concept simplu si unul excelent”

Rodelia

Rodelia Munteanu

Cu o experienta bogata in domeniul proiectarii,absolventa al facultatii de Industria Lemnului din cadrul Universitatii Transilvania Brasov,
combina pasiunea pentru mobilier cu multa pasiune pentru frumos reusind sa creeze concepte speciale.

“O zi frumoasa incepe intr-o casa ce iti reflecta cele mai frumoase parti ale personalitatii”

Ador Mobila Ioana

Ioana Visan

Atrasa de tot ce este inedit si nou, reuseste sa vina cu sugestiile potrivite fiecarui interior, propunand intotdeauna un produs ce combina esteticul si functionalul. .

“Frumusetea consta in faptul ca suntem cu totii diferiti!”

Ador Mobila Diana Nita mm

Diana Nita

Pasionata de amenajrile interioare si noutatile in domeniu, promoveaza stilul si calitatea punand in valoare stilul unic al fiecarui client.

“Principiul de baza pe care trebuie sa il implementezi in interiorul casei tale este nota personalitatii tale aparte!”

Vladut-Oancea

Vladut Oancea

Absolvent al Universitatii Transilvania, cu experienta de peste 8 ani in vanzari, aduce culoare si pasiune in echipa fiind intoteaduna atent ca nevoile clientilor nostrii sa fie atinse conform asteptarilor.

“Noi suntem aici sa va ajutam sa selectati ceea ce ati visat!”