Mobilier Bucatarie

Stiai ca bucataria este locul unde iti petreci o parte din timpul tau? Te sustinem sa alegi culorile care ti se potrivesc!

Mobilier de bucatarie design clasic

Mobilierul de bucatarie cu fronturi din lemn masiv are un design ce nu isi piere farmecul.

Mobilier amenajare studio

Spatiile mici sunt o provocare dar rezultatul poate fi spectaculos! Noi, cei de la Ador Mobila, iubim provocarile! Fa o programare cu unul din designerii nostri!

Amenajare completa

Un exemplu de amenajare completa ce se incadreaza in bugetul stabilit! Toate elementele ce compun o amenajare- tapet, corpuri de iluminat, mobilier, electrocasnice, coltar, sezlong, perdele, draperii, pat si saltea combinate cu stil pot crea un ambient placut in care sa te bucuri de lucrurile frumoase din viata ta! Fa o programare la unul din designerii nostrii!    

Bucatarie moderna

O combinatie echilibrata de materiale si culori poate transforma bucataria ta in ceva cu totul special! Fa o programare la unul din designerii nostrii!

Mobilier Bucatarie

Mobilier cu un design clasic creat special pentru a se potrivi in spatiul dedicat bucatariei.

Bucatarie

Mobilier de bucatarie realizat la comanda pastrand o linie aerisita si echilibrata.

Bucatarie MDF vopsit

Combina materialele in stilul tau! Fiecare spatiu poate prinde forma la care ai visat.

Salone del Mobile Milano 2019

Pentru ca avem incredere in calitatea produselor noastre si in creativitatea designerilor nostrii atat in anul 2018 cat si in anul 2019 expunem la Salone del Mobile Milano.

Bucatarie

Mobilier de bucatarie realizat pe gustul tau! Poti sa schimbi culorile pozitia mobilierului sau materialele in timp real si poti alege exact nuanta pe care ti-o doresti.