Amenajare apartament

Descoperiți eleganța și funcționalitatea unei bucătării luminoase, proiectată pentru a transforma orice spațiu într-un loc plăcut și practic. Cu fronturi finisaj roz pudra, blat și contrablat alb marmorat, această bucătărie emană rafinament și prospețime.

Caracteristici principale:

  • Fronturi cu Finisaj Roz Pudra: Fronturile roz pudra aduc un aer de delicatețe și modernitate, oferind un contrast plăcut și vibrant.
  • Blat și Contrablat Alb Marmorat: Blatul și contrablatul din material alb marmorat conferă un aspect sofisticat și curat, rezistent și ușor de întreținut.
  • Mânere Gola: Designul cu mânere gola contribuie la un aspect minimalist și elegant, facilitând deschiderea ușoară a dulapurilor și sertarelor.
  • Frigider Incorporabil și Masca Centrală: Frigiderul este perfect integrat în design, iar centrala termică este mascată discret, păstrând estetica uniformă și ordonată.
  • Insulă de Bucătărie Cubică: Insula de bucătărie cu finisaj alb marmorat este punctul central al bucătăriei, iar blatul extensibil cu finisaj de lemn poate fi tras pentru a deveni o masă lungă, ideală pentru socializare și mese în familie.
  • Compartimentare Eficientă: Sertarele sunt dotate cu mecanism soft close pentru o închidere silențioasă și lină, iar spațiile generoase de depozitare permit organizarea optimă a tuturor ustensilelor și accesoriilor de bucătărie.

Cu o atenție deosebită la detalii și o experiență vastă în realizarea de soluții personalizate, garantăm un produs de înaltă calitate care va transforma bucătăria într-un spațiu modern, eficient și estetic plăcut.

Proiect: 7senses design

Executie: Ador Mobila